2020-03-09_12-08-50-2019.02.08 agent vanzari ungaria SFL.jpg
Persource S.R.L.
Persource S.R.L.

B2B - Reprezentant Vanzari Moldova – Echipamente Zootehnice


Oras de lucru
Bacau, Botosani, Focsani, Galati, Iasi, Miercurea Ciuc, Piatra Neamt, Sfantu Gheorghe, Suceava, Vaslui
Industrie
Agro - Zootehnie / Ferme / Pescuit
Departament
Vanzari B2C - Distributie / Revanzatori
Functia
agent de vanzari (agent vanzari)

Obiectivul postului:

In verederea dezvoltarii pietei din Romania in partea Moldovei cautam coleg din zona. Piata de interes este alcatuita din fermieri, crescatori de animale, magazine specializate. Partenerul Hummark este o companie cu capital romanesc care activeaza in domeniul comertului cu echipamente zootehnice.

Cerințe:

- Disponibilitate la delegatii in regiune Moldovei (3 - 4 zile pe saptamana). - Are cunostinte in domeniul zootehnic si/sau veterinar – studii in domeniu (veterinar) avantaj. - Are experienta in vanzari directe si/sau B2B cel putin 2 ani in domeniul zootehnic, relationare cu crescatori de animale, ferme. - Ii place domeniul zootehnic si interesat de echipamente. - Are o personalitate dinamica, flexibila si adaptabila. - Este orientat spre solutionarea problemelor si atingerea obiectivelor. - Are bune abilitati de comunicare interactiva, relationare si finalizarea vanzarii. - Dovedeste autocontrol, incredere in sine, optimism, imaginatie, entuziasm, perseverenta, initiativa.

Principalele responsabilități:

- Identificarea potentialilor clienti, crearea si dezvoltarea portofoliului de clienti, mentinerea legaturii cu acestia. - Stabilirea vizitelor la clienti. - Satisfacerea nevoilor clientilor prin implementarea strategiilor de vanzare si negocierea conditiilor de vanzare. - Promovarea si vanzarea gamei de produse specifice fermelor si gospodariilor. - Analiza pietei si a concurentei din zona arondata

Ofertă:

- Relatii de munca de lunga durata. - Masina de serviciu, telefon, laptop. - Salariu fix + comision din vanzari.

Despre angajator:

Partenerul Hummark este o companie dinamica, in crestre, care ofera oportunitati de dezvoltare profesionala si castigarea experientei coninue in domeniul commercial al echipamentelor de zootehnie si cresterea animalelor.