2022-10-21_10-03-24-2022-10-21 hmk chef-cluj.png
Hummark
Hummark

Chef



Telefon
Oras de lucru
Bucuresti
Industrie
Alimentatie publica - Restaurant / Bar / Cofetarie
Departament
Bucatarie / Cofetarie / Alimentatie
Functia
bucatar-sef

Obiectivul postului:

Participă, în funcție de experiența, personalitatea și priceperea sa, la crearea meniului.

Cerințe:

Cerinte pentru postul de Chef; 
  • Minim 1 an experiență ca chef sau sous-chef 
  • Bună stăpânire a gătitului și a tehnicilor de preparare 
  • Riguros, pasionat Integru, cu aptitudini de leadership 
  • Engleză la nivel conversational

Principalele responsabilități:

Responsabilitatiile unui Chef;

  • Asigură, alături de sous-chef(i), execuția meniului în timpul programului de servire 
  • Conduce echipa din bucătărie: organizează sarcinile fiecăruia, procesele, controlul calității, training-uri 
  • Selecționează ingredientele și furnizorii 
  • Activitate zilnică legată de aprovizionare – comenzi, recepții, depozitare 
  • Se asigură că bunele practici legate de igienă sunt bine implementate și respectate în bucătărie

Ofertă:

  • Salariu NET (in totalitate pe cartea de munca); 
  • Card / tichete de masa; 
  • Bonusuri individuale in functie de performanta; 
  • Posibilitate pentru zile in plus de munca, pe tot parcursul anului; 

Despre angajator:

Firma de recrutare Hummark este o agentie de resurse umane in Cluj-Napoca, care recruteaza personal pentru compania partenera.